הונגרי, סיני והודי נכנסו לתחמיץ • וזה לא בדיחה

מירי זורגר No Comments on הונגרי, סיני והודי נכנסו לתחמיץ • וזה לא בדיחה

מירי זורגר במתכון נהדר לשלושה תחמיצי ירקות • תכירו את התחמיץ הסיני, ההונגרי המוכנה צולמע וההודי המכונה בהרט – טורשי • תכינו בבית ותכתבו לנו מה יצא הכי מוצלח • בתיאבון

אילוסטרציה. לצילום אין קשר לכתבה צילום: Abir Sultan/Flash 90
13:46
28.04.24
מערכת האתר No Comments on משיח, עכשיו! הרב שניאור אשכנזי והרב דב הלפרין בסעודת משיח • צפו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

ירקות בתחמיץ סיני

מצרכים

3 מלפפונים פרוסים

10 צנוניות פרוסות

2 גמבה אדומה חתוכה לרצועות

1/3 כרוב חתוך לרצועות

2 גזרים פרוסים

 

לתחמיץ

1 כוס סוכר

1 כוס חומץ אורז

3/4 כוס מים

1 כפית מלח

2 ס"מ גנגר קצוץ

1 פלפל צילי קצוץ

2 כפות שמן שומשום

2 כפות רוטב סויה

להגשה

שומשומים בצבעים

אופן ההכנה

את הירקות מסדרים בצנצנת

את מצרכי התחמיץ מרתיחים בסיר לאחר רתיחה מכבים את האש וממתינים כדקה שופכים את התחמיץ מעל הירקות וסוגרים עם מכסה

מחכים שעתים ומגישים עם שומשומים

 

ירקות בתחמיץ הונגרי-צולמדע

מצרכים

4 עגבניות ירוקות חתוכות ל 8

5 מלפפונים פרוסים

2 גזרים פרוסים

2 בצלים פרוסים

2 גמבה חתוכה לרצועות דקות

1/2 כרוב קצוץ גס

1/2 פלפל חריף פרוס דק

לתחמיץ

3 כוסות חומץ

5 כוסות מים

3/4 כוס סוכר

2 כפיות פלפל אנגלי

3-4 עלי דפנה

1 כפית מלח

1 כפית פלפל שחור גרוס טרי

אופן ההכנה

בסיר מרתחים את המצרכים מוסיפים את הירקות מכבים את האש

מכסים ומקררים

מאכסנים בצנצנת זכוכית במקרר

 

ירקות בתחמיץ בהרט-טורשי

מצרכים

4 גזרים חתוכים

3/4 כרובית פרחים

1/2 כרוב

3 קולורבי חתוך

2 פלפלים חריפים קצוצים

2 גמבה חתוך

לתחמיץ מס 1

1 1/2 כוסות חומץ

3 כוסות מים

1 כף מלח

1 כף סוכר

תחמיץ מס 2

1/2 כוס חומץ

3 כפות בהרט חמוצים

2 כפות שמן

1 ראש שום

אופן ההכנה

את התחמיץ הראשון מביאים לרתיחה מניחים את הירקות ל2 דק בתחמיץ הרותח מוציאים ומעבירים לצנצנת מכבים את האש

מוסיפים את מצרכי תחמיץ מס 2 מוסיפים אל הסיר עם התחמיץ ומערבבים

שופכים את התחמיץ מעל הירקות וסוגרים עם מכסה

מניחים לשעתים במקרר ומגישים

 



0 תגובות